Astra-Hermannstadt 0-0. Sibienii au obținut al doilea punct în deplasare în acest sezon

Foto: oradesibiu.ro

Foto: oradesibiu.ro

Astra Giurgiu și FC Hermannstadt au încheiat la egalitate, scor 0-0, în epilogul etapei a 12-a din Liga I, penultima din turul sezonului regulat. Sibienii mai câștigaseră un singur punct în deplasare în acest, sezon într-o remiză cu Poli Iași. De cealaltă parte, Astra are o singură victorie în ultimele patru etape. Hermannstadt a fost condusă de pe margine la acest meci de antrenorul interimar Eugen Beza, în vreme ce Eugen Neagoe a fost în tribună și va prelua echipa începând de marți.

Portarul sibienilor, Cristiano Figueiredo, a comis o gafă în minutul 20, când a scăpat o minge în fața porții, dar a revenit și a prins-o înainte să treacă de linie. În minutul 23, Kitanov a prins șutul lui Cordea, iar în minutul 41, Cristiano a parat lovitura de cap a lui Tounkara. În minutul 54, Cristiano a respins în față șutul lui Simion, iar Viera a îndepărtat pericolul.

În clasament, Astra se află pe locul 7, cu 16 puncte, iar Hermannstadt ocupă locul 12, cu 11 puncte.

În etapa următoare, Astra joacă la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, în vreme ce Hermannstadt primește vizita lui FC Voluntari.

Astra Giurgiu – FC Hermannstadt 0-0
Stadion: Marin Anastasovici (Giurgiu)
Astra: Kitanov – David Bruno, Dima, Graovac, Radunovici – Simion (Dandea 76), Crepulja, Răduţ (Begue 65) – Gheorghe, Tounkara (Alibec 65), Budescu. Antrenor: Dan Alexa.
Hermannstadt: Cristiano – Tătar, Viera, Luchin, Opruţ – Dâlbea, Romario Pires – Petrescu, Caiado (Buşu 76), Cordea (Joalisson 57) – Yazalde (Persano 84). Antrenor Eugen Beza.
Cartonaşe galbene: Răduţ 56 / Joalisson 64, Romario Pires 80, Luchin 87, Dâlbea 90+1
Arbitru: Lucian Rușandu (Sfântu Gheorghe).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *