Poli Iași-Sepsi 1-1. Covăsnenii au ajuns la opt remize în 11 etape

Foto: facebook.com/osksepsi

Foto: facebook.com/osksepsi

Politehnica Iași și Sepsi Sfântu Gheorghe au încheiat la egalitate, 1-1, în etapa a 11-a a Ligii I. Pentru Sepsi, este a opta remiză înregistrată în actualul sezon. De cealaltă parte, Poli Iași nu a mai câștigat de cinci etape, având trei remize și două eșecuri.

Andrei Cristea a trimis în bară în minutul 23. Poli a deschis scorul prin argentinianul Juan Pablo Passaglia, din pasa lui Platini. Ajuns în această vară la Iași, Passaglia a marcat primul său gol în Liga I. Răzvan Tincu a restabilit egalitatea, din pasa lui Salli, acesta fiind primul gol stagional al fundașului în vârstă de 32 de ani. Tincu nu mai marcase în Liga I din aprilie 2018, când juca la FC Botoșani.

În clasament, Poli Iași se află pe locul 5, cu 17 puncte, iar Sepsi ocupă locul 8, cu 14 puncte.

În etapa următoare, Poli Iași înfruntă în deplasare pe Universitatea Craiova, iar Sepsi joacă tot în deplasare, cu FC Botoșani.

Politehnica Iași – Sepsi Sfântu Gheorghe 1-1 (0-0)
Stadion: Municipal (Botoșani)
Goluri: Passaglia 70 / Tincu 80
Poli Iaşi: Târnovanu – Gallego, Frăsinescu, Diallo (Passaglia 46), Radu – Mihalache, Loshaj – Platini, Cristea (Chelaru 74), Horşia (Bîrnoi 64) – Bălan. Antrenor: Mihai Teja.
Sepsi: Fejer – Kylien, Bouhenna, Tincu, Ştefan – Deaconu, Vaşvari, Velev (Flores 75) – Safranko, Karanovici, Carnat (Gal-Andrezly 72, Salli 79). Antrenor: Csaba Laszlo.
Cartonaşe galbene: Diallo 34 /Carnat 37.
Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti)

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *