Buzărnescu și Țig, calificate în optimi la Hiroshima, Cîrstea a fost eliminată

Foto: twitter.com

Foto: twitter.com

Mihaela Buzărnescu și Patricia Țig au promovat în optimile de finală ale turneului de la Hiroshima, în Japonia, în vreme ce Sorana Cîrstea a fost eliminată în runda inaugurală.

Buzărnescu, locul 125 WTA, a învins-o pe Viktoria Tomova din Bulgaria, locul 184 WTA, scor 6-1, 6-4. Meciul a durat o oră și 14 minute. Cele două jucătoare se mai înfruntaseră în alte două rânduri, tot Buzărnescu având câștig de cauză. În turul doi, Buzărnescu o va înfrunta pe învingătoarea dintre japoneza Kurumi Nara și Tatjana Maria din Germania.

Țig, locul 140 WTA, jucătoare venită din calificări, a trecut în prima rundă de Ayano Shimizu din Japonia, locul 251 WTA, posesoarea unui wild-card. A fost 6-4, 6-2, după o oră și 22 de minute. În runda următoare, Țig o va întâlni pe Laura Siegemund din Germania, locul 84 WTA și cap de serie numărul 8.

În fine, a treia jucătoare din România prezentă în turneu, Sorana Cîrstea, locul 95 WTA, a fost învinsă de Sara Sorribes Tormo din Spania, locul 85 WTA și cap de serie numărul 7. Spaniola s-a impus cu 6-2, 3-6, 6-2, după o oră și 56 de minute.

Pentru prezența în turul întâi, Cîrstea va primi un punct WTA și 1.925 de dolari.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *