Steaua învinge pe Barcelona, CSM Oradea pe Galatasaray, în ultima zi a grupelor din primul tur al Ligii Campionilor

Foto: facebook.com/csasteaua

Foto: facebook.com/csasteaua

Steaua București, campioana României la polo pe apă, a obținut o victorie de răsunet, în fața echipei spaniole CN Barcelona, chiar în Catalunia, în prima fază a Ligii Campionilor.

A fost o partidă echilibrată, cele două echipe succedându-se la conducere. Barcelona a condus cu 1-0, dar Fulea și Pavel Popescu au adus pe Steaua în avantaj. Gazdele au egalat în finalul primului sfert, apoi au condus cu 3-2, marcând singurul gol al sfertului secund. Steaua a întors din nou scorul, în sfertul trei, prin dubla lui Fulea, apoi și Barcelona a marcat două goluri la rând. Marinici Kragici a egalat în startul ultimului sfert, Barcelona a condus cu 6-5, același Marinici Kragici și apoi Goanță au adus pe Steaua la conducere, Barcelona a egalat cu un minut și jumătate înainte de final, dar Mihnea Gheorghe a înscris golul victoriei Stelei, scor 8-7.

În Grupa B, Steaua a încheiat pe locul 4, cu nouă puncte. Barcelona a câștigat grupa, cu 12 puncte, urmată de Sintez Kazan din Rusia, tot cu 12 puncte, și de Pays D’Aix Natation din Franța, cu nouă puncte. Cele patru se califică în faza următoare a competiției. Enka Istanbul și Banja Luka, locurile cinci și șase, sunt eliminate.

În Grupa A, CSM Oradea a trecut cu 13-5 de Galatasaray Istanbul. În clasamentul grupei disputate la Sabac, în Serbia, orădenii s-au aflat pe locul 4, cu șase puncte. Steaua Roșie Belgrad a câștigat grupa, cu 15 puncte, urmată de Sabac, cu 12 puncte, și Dinamo Moscova, cu nouă puncte. Primele patru merg mai departe în competiție, în vreme ce Apollon Smyrnis din Grecia și Galatasaray sunt eliminate.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *