Steaua și CSM Oradea au disputat câte două meciuri într-o zi în preliminariile Ligii Campionilor

În ziua a doua a grupelor din turul întâi preliminar al Ligii Campionilor la polo pe apă, cele două reprezentante ale României în competiție, Steaua și CSM Oradea, au jucat fiecare câte două partide. Steaua a înregistrat un succes și un eșec, iar CSM a pierdut ambele meciuri.

În prima partidă a zilei în Grupa B, Steaua, campioana României, a fost învinsă de vineri de echipa franceză Pays d’Aix Natation cu 8-4. Apoi, în meciul secund, Steaua a trecut cu un categoric 31-1 de formația bosniacă VK Banja Luka. În prima zi a turneului de la Barcelona, joi, Steaua fusese învinsă de Sintez Kazan.

Astfel, după trei meciuri jucate, Steaua ocupă locul 4 în grupă, cu trei puncte. Pays d’Aix Natation și CN Barcelona conduc grupa, cu câte nouă puncte. Primele patru clasate, din șase componente, se califică în turul doi preliminar.

În Grupa A, la Sabac, în Serbia, CSM Oradea, vicecampioana României, începuse cu un succes, joi, 7-6 contra formației elene Apollon Smyrnis. Însă în ziua a doua a grupei, orădenii au fost învinși cu 7-6 de Steaua Roșie Belgrad și cu 9-8 de Dinamo Moscova.

În urma acestor eșecuri, CSM Oradea a coborât pe locul 4 în clasament, cu trei puncte. Steaua Roșie Belgrad conduce grupa, cu 12 puncte.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *