România bate Ungaria la ea acasă, în grupele Campionatului European de volei feminin

Victorie fantastică pentru echipa națională feminină de volei a României, scor 3-1 la Budapesta, contra Ungariei, în Grupa C la ediția cu numărul 31 a Campionatului European.

România a câștigat primul set cu 25-23, însă Ungaria a condus mult timp în setul doi și s-a impus cu 25-21. România a avut aproape în permanență avantaj în setul trei, Ungaria a revenit pe final și a egalat la 24-24, dar echipa noastră a câștigat două puncte la rând, adjudecându-și setul cu 26-24. În actul al patrulea, Ungaria a condus cu 8-3, România a egalat la 8-8, apoi s-a desprins la 15-10 și ulterior la 24-19, având cinci mingi de meci. Ungaria a câștigat trei puncte la rând, însă în cele din urmă echipa României s-a impus cu 25-22.

România a urcat astfel pe locul 4 în clasamentul grupei, cu trei puncte. Tricolorele pierduseră primul meci din grupă, în fața vicecampioanei continentale Olanda.

În etapa a treia din grupă, duminică, România joacă împotriva Estoniei, echipă care a pierdut primele două partide din grupă, contra Ungariei și Croației.

Primele patru clasate din grupă se califică în optimile de finală.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *