Clinceni-Sepsi 1-1. Covăsnenii ajung la șase remize în șapte etape

Foto: facebook.com/osksepsi

Foto: facebook.com/osksepsi

Academica Clinceni și Sepsi Sfântu Gheorghe au încheiat la egalitate, 1-1, într-un meci din etapa a șaptea a Ligii I. Sepsi rămâne astfel fără înfrângere în acest sezon, dar a înregistrat șase remize în cele șapte meciuri disputate. Partida s-a disputat la Giurgiu, Academica mutându-se după ce în primele runde a jucat meciurile de acasă la Voluntari.

Gazdele au primit un penalti în minutul 23 când Fejer l-a lovit cu palma în cap pe Achim, în careu. Eugeniu Cebotaru a transformat penaltiul, mijlocașul din Republica Moldova marcând primul său gol pentru Academica, echipă la care a venit în această vară. Cebotaru a mai jucat în Liga I la Ceahlăul Piatra Neamț, precedentul său gol în prima ligă venind în decembrie 2011. Sepsi a egalat prin elvețianul Goran Karanovici, cu o execuție din câțiva metri după o fază confuză la o centrare din lovitură liberă. În minutul 56, Achim a trimis peste Fejer, dar Kilyen a scos de pe linia porții. În minutul 75, Achim a fost eliminat pentru două cartonașe galbene.

În clasament, Sepsi ocupă locul 7, cu 9 puncte, iar Academica este pe locul 13, cu 4 puncte.

În etapa următoare, Academica înfruntă în deplasare pe FC Botoșani, iar Sepsi joacă acasă cu Dinamo.

Academica Clinceni – Sepsi Sfântu Gheorghe 1-1 (1-1)
Stadion: Marin Anastasovici (Giurgiu)
Goluri: Cebotaru 24-pen / Karanovici 36
Academica: Vâlceanu – Matei, Chatziterzoglu, Patriche, Pârvulescu – Şut, Cebotaru – Achim, Popescu (Nsiah 73), Buş (Dobrescu 57) – Buziuc (Răuţă 90+2). Antrenor: Ilie Poenaru.
Sepsi: Fejer – Kilyen, Barisici, Tincu, Ştefan – Gal-Andrezly, Vaşvari, Bouhenna (Salli 46), Flores (Fülöp 87), Hamed (Karanovici 18) – Safranko. Antrenor: Csaba Laszlo.
Cartonaşe galbene: Achim 40, 75, Matei 59 / Fejer 23, Flores 25.
Cartonaș roșu: Achim 75.
Arbitru: Ionuţ Coza (București).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *