FCSB se califică în playoff-ul Ligii Europa cu un gol în ultimul minut

Foto: fanatik.ro

Foto: fanatik.ro

FCSB a învins în deplasare echipa cehă Mlada Boleslav cu 1-0, în manșa secundă din turul trei preliminar al Ligii Europa și continuă parcursul în competiție, după ce meciul tur se încheiase egal, 0-0.

Cehii au început partida în atac și au avut o bară chiar în primul minut de joc, la o lovitură de cap a lui Takacs. În minutul 21, Seda a prins mingea șutată de Oaidă la colțul scurt, iar în minutul 40, portarul gazdelor a parat șutul de la distanță al lui Moutinho. În minutul 43, Mlada Boleslav a avut un gol anulat, pentru un fault asupra portarului Vlad. Cehii au rămas în inferioritate numerică în minutul 75, când Krapka a primit al doilea galben. FCSB a avut o bară la șutul lui Coman din minutul 81, iar în primul minut suplimentar, Ionuț Panțîru a marcat cu un șut la colțul scurt, primul său gol pentru FCSB.

În playoff-ul competiției, FCSB va înfrunta pe Vitoria Guimaraes din Portugalia, ajunsă aici după o dublă victorie, 3-0 și 6-0 cu FK Ventspils din Letonia. Prima manșă din playoff va avea loc în România pe 22 august, iar returul peste o săptămână.

FK Mlada Boleslav – FCSB 0-1 (0-0)
Stadion:
Mestsky (Mlada Boleslav)
Gol: Panțîru 90+1
Mlada Boleslav: Seda – Krapka, Takacs, Pudil, Marco Tulio (Fulnek 46) – Bucha, Hubinek (Klima 90+2), Matejovsky, Ladra – Wagner (Ewerton 70), Mesanovici. Antrenor: Jozef Weber.
FCSB: Vlad – Creţu, Planici, Cristea, Soiledis – Vînă, Popescu, Oaidă – Moutinho (Panţîru 63), Tănase, Coman. Antrenor: Vergil Andronache.
Cartonaşe galbene: Krapka 45+2, 75, Fulnek 90+5 / Cristea 25, Tănase 48, Soiledis 50, Coman 61, Planici 83.
Cartonaş roşu: Krapka 75.
Arbitru: Jonathan Lardot (Belgia).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *