Andy Murray a fost învins de Gasquet, la primul meci individual după șapte luni

Scoțianul Andy Murray, fost lider mondial, a jucat din nou un meci în circuitul ATP, fiind însă învins în primul tur la Cincinnati de francezul Richard Gasquet. Scorul final a fost 6-4, 6-4.

Murray nu mai disputase o partidă individuală din luna ianuarie, când pierdea tot în primul tur la Openul Australian, în fața spaniolului Roberto Bautista Agut.

Britanicul a evoluat rar în ultimii doi ani, din cauza unei accidentări la șold care în 2017 îl făcea să rateze a doua jumătate a sezonului și apoi primele șase luni din 2018, după ce în ianuarie a suferit o intervenție chirurgicală la șoldul respectiv. În ianuarie 2019, Murray a avut a doua operație, apoi în iunie a revenit pe terenul de tenis, însă doar pentru meciuri de dublu, la Queen’s și apoi la Wimbledon, Washington și Montreal.

Scoțianul a primit o invitație pentru a participa la US Open, însă după eșecul în fața lui Gasquet, prezența sa la New York este sub semnul întrebării. De asemenea, Murray are invitații și pentru turneele din circuitul asiatic, din septembrie și octombrie.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *