Viitorul-Botoșani 2-2. Eric de Oliveira a egalat recordul lui Wesley, cel mai bun marcator străin în Liga I

Foto: tvr.ro

Foto: tvr.ro

Viitorul Constanța și FC Botoșani au încheiat la egalitate, 2-2, în epilogul etapei a cincea din Liga I. Ambele echipe rămân neînvinse în startul sezonului.

Viitorul a condus după un penalti obținut de Ganea care a fost faultat de Chindriș. Eric de Oliveira a transformat, marcând al 64-lea său gol în Liga I. Brazilianul l-a egalat astfel pe compatriotul său Wesley într-un clasament al celor mai buni marcatori străini din Liga I, cei doi împărțind prima poziție. Eric a marcat în fiecare etapă din acest sezon. FC Botoșani a egalat prin macedoneanul Stefan Ashkovski, Gabriel Iancu a readus pe Viitorul în avantaj, însă același Ashkovski a închis tabela, din pasa lui Ofosu. Macedoneanul mai înscrisese un gol în acest sezon, în victoria cu Voluntari. În prelungirile partidei, Viitorul a avut o bară, la un șut deviat al lui Ciobanu.

În clasament, Viitorul se află pe locul 2, cu 11 puncte, iar FC Botoșani este pe 4, cu nouă puncte.

În etapa viitoare, Viitorul înfruntă în deplasare pe Astra, iar FC Botoșani primește vizita Universității Craiova.

Viitorul Constanța – FC Botoșani 2-2 (1-1)
Stadion: Central (Ovidiu)
Goluri: Eric 12-pen, Iancu 65 / Ashkovski 27, 81
Viitorul: Căbuz – Mladen, Ţîru, Ghiţă, Filip (Calcan 61) – Achim, Artean (Ciobanu 46), Houri – Eric, Iancu, Ganea (Boboc 54). Antrenor: Gheorghe Hagi.
FC Botoşani: Hankic – Haruţ, Miron, Chindriş, Holzmann – Rodriguez, Papa (Florescu 73) – Ashkovski (Pitian 86), Ongenda, Golofca (Andronic 90+2) – Ofosu. Antrenor: Marius Croitoru.
Cartonaşe galbene: Ganea 50, Achim 69, Iancu 73 /  Rodriguez 11, Miron 30, Golofca 43, Ongenda 86.
Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *