Luceafărul Oradea se retrage din Liga II cu câteva zile înainte de startul noului sezon

Foto: ebihoreanul.ro

Foto: ebihoreanul.ro

Clubul Luceafărul Oradea și-a anunțat retragerea din Liga a II-a din cauza lipsei de fonduri, cu doar trei zile înainte să înceapă noul sezon al competiției.

După doi ani în care am finanțat Luceafărul, am decis să retragem echipa din Liga a II-a, din cauza faptului că nu am mai avut resurse financiare suficiente. În 2017 am preluat un club aproape desființat, i-am asigurat finanțarea și ne-am clasat în fiecare an pe locul 8. Nu am plecat până acum pentru că am tot sperat ca autoritățile locale să vină alături de noi, pentru că nu e ușor să susții o echipă în Liga a II-a . În toată această perioadă am depus adrese la Consiliul Local și la Consiliul Județean. Am sperat, am așteptat, însă nu ne-au oferit niciun sprijin”, a declarat Lucia Vladimirescu, preşedintele clubului Luceafărul, într-o declarație pentru site-ul bihon.ro.

Echipa Luceafărul va continua în Liga a III-a la Sânmartin.

Conform regulamentului, locul Luceafărului în Liga a II-a ar trebui luat de Energeticianul, echipa care a încheiat prima sub linie în sezonul anterior, dar mutarea trebuie confirmată de Federația Română de Fotbal.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *