Viitorul-Dinamo 5-0. Meciul a fost întrerupt după intrarea fanilor dinamoviști pe teren

Foto: academiahagi.tv

Foto: academiahagi.tv

Viitorul Constanța a învins acasă cu 5-0 pe Dinamo București, într-un meci din etapa de debut a noului sezon din Liga I. La scorul 3-0 pentru gazde, în minutul 66, mai mulți suporteri dinamoviști au intrat pe teren, meciul fiind întrerupt pentru aproximativ 20 de minute, timp în care galeria dinamovistă a fost evacuată din stadion. Nu toți fanii echipei bucureștene au părăsit tribuna, unul dintre ei intrând pe teren în minutul 75 pentru a-l apostrofa pentru antrenorul Eugen Neagoe, dar suporterul a fost repede îndepărtat și meciul nu a fost oprit.

Viitorul a deschis scorul în minutul 9 când Ganea a deviat pentru Gabriel Iancu și acesta a marcat cu un șut din zonă centrală, de la marginea careului. În minutul 49, De Nooijer a centrat din stânga, iar George Ganea a marcat din șapte metri. Scorul a devenit 3-0 în minutul 66, când Calcan a șutat, iar Klimavicius a deviat în proprie poartă. Gabi Iancu a făcut dubla în minutul 69, marcând cu capul din centrarea lui De Nooijer. Iar Eric de Oliveira a stabilit scorul final în minutul 70, cu un șut de la peste 20 de metri.

Viitorul este primul lider al sezonului, după terminarea tuturor meciurilor etapei întâi, în vreme ce Dinamo este pe ultima poziție.

În runda următoare, Viitorul înfruntă în deplasare pe Chindia, iar Dinamo primește vizita Universității Craiova.

Viitorul Constanța – Dinamo București 5-0 (1-0)
Stadion: Central (Ovidiu).
Goluri: Iancu 9, 69, Ganea 48, Calcan 66, Eric 70.
Viitorul: Tordai – Mladen, Ţîru, Iacob (Ghiţă 58), De Nooijer – Achim, Artean, Houri – Iancu, Ganea (Calcan 65), Măţan (Eric 67). Antrenor: Gheorghe Hagi.
Dinamo: Straton – Moura, Klimavicius, Bejan, Grigore (Sin 46) – Mrzljak (Perovici 61), Răuţă – Sorescu (Popa 51), Bru, Moldoveanu – Montini. Antrenor: Eugen Neagoe.
Cartonaşe galbene: Artean 74 / Montini 49, Popa 69.
Arbitru: Marcel Bîrsan (București).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *