Astra-Botoșani 2-2. Oaspeții au avut 2-0, dar au încheiat meciul în inferioritate numerică

Foto: tvr.ro

Foto: tvr.ro

Astra Giurgiu și FC Botoșani au încheiat la egalitate, scor 2-2, într-un meci din prima etapă a noului sezon în Liga I. Moldovenii au condus cu 2-0, dar Astra a revenit, având și un jucător în plus pe final. Ambele echipe au avut antrenori noi pe bancă față de sezonul precedent, Dan Alexa la Astra, respectiv Marius Croitoru la FC Botoșani.

Meciul a început cu o bară a lui Papa, după un șut din șase metri, în minutul 5. În minutul 10, Ongenda a șutat, dar Lazar a respins. Golofca a fost faultat în careu în minutul 20, iar oaspeții au primit penalti transformat de argentinianul Jonathan Rodriguez, acesta fiind primul gol consemnat în acest sezon al Ligii I. În minutul 26, francezul Hervin Ongenda a dublat diferența, cu un șut din lovitură liberă. Valentin Gheorghe a redus din diferență, cu o lovitură de cap, în minutul 41. În minutul 54, Corban a scăpat singur cu Lazar, însă a ratat din apropierea punctului de la 11 metri. Andrei Patache a primit primul cartonaș roșu al sezonului, pentru o intrare dură. Din lovitura liberă acordată, executată de Florentin Matei, israelianul David Tiram a marcat cu capul, restabilind egalitatea. Tiram a debutat la Astra în acest meci.

Este a treia remiză consecutivă dintre cele două formații, ambele meciuri din sezonul precedent încheindu-se 1-1.

Astra Giurgiu – FC Botoșani 2-2 (1-2)
Stadion: Marin Anastasovici (Giurgiu)
Goluri: Gheorghe 41, Tiram 73 / Rodriguez 21-pen, Ongenda 26
Astra: Lazar – Graur, Tiram, Graovac, Radunovici – Moise (Crepulja 64), Simion, Biceanu (Matei 33) – Grecu (Bègue 27), Alibec, Gheorghe. Antrenor: Dan Alexa.
FC Botoşani: Pap – Patache, Miron, Chindriş, Soiledis – Rodriguez, Papa – Golofca (Piţian 76), Ongenda (Pierce 66), Ofosu – Corban (Ashkovski 69). Antrenor: Marius Croitoru.
Cartonaşe galbene: Moise 38, Alibec 58 / Rodriguez 75.
Cartonaş roşu: Patache 71.
Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *