Mijlocașul Ionuț Vînă a fost cumpărat de FCSB de la Viitorul Constanța

Foto: fcsb.ro

Foto: fcsb.ro

Clubul FCSB a anunțat achiziționarea mijlocașului Ionuț Vînă, adus de la Viitorul Constanța. Jucătorul în vârstă de 24 de ani a semnat un contract cu gruparea bucureșteană valabil pentru următoarele cinci sezoane.

750.000 de euro, plus zece la sută dintr-un viitor transfer, a plătit FCSB pentru a-l aduce pe jucătorul care poate evolua și pe postul de atacant.

„Mă bucur că am făcut acest pas, era următorul pentru mine. Îmi pare rău că plec de acasă după zece ani, dar îmi pare bine că am ajuns la cea mai bună echipă din România”, a fost prima declarație a lui Vînă după perfectarea transferului.

Vînă a fost crescut de Academia Gheorghe Hagi și a debutat în Liga I în septembrie 2012, într-un meci contra Rapidului. În 2013, a fost împrumutat pentru șase luni la AS Roma, însă a jucat doar la echipa de tineret a clubului italian. În 2016, a fost de asemenea împrumutat la Dunărea Călărași, însă s-a accidentat la umăr în doar al doilea meci jucat la Dunărea și a lipsit aproape șase luni. A jucat pentru Viitorul aproape 90 de meciuri în Liga I, marcând cinci goluri.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *