FCSB trece acasă de Milsami Orhei din Moldova, în prima manșă din turul întâi al Ligii Europa

Foto: fanatik.ro

Foto: fanatik.ro

FCSB a învins pe Milsami Orhei din Republica Moldova cu 2-0, în prima manșă din turul întâi preliminar al Ligii Europa. Meciul a avut loc la Giurgiu, unde FCSB dispută partidele din cupele europene în această perioadă a sezonului.

Bucureștenii au condus după doar 12 minute de joc, Florin Tănase marcând cu un șut în diagonală de la marginea careului mare. În minutul 30, Iulian Cristea a șutat din afara careului, mingea fiind parată de Chirinciuc. În minutul 56, mingea a circulat rapid pe traseul Roman – Coman – Hora – Man, acesta a trimis în careu și Florin Tănase a înscris, cu un șut fără preluare. În minutul 65, Tănase a pasat pentru Nedelcu al cărui șut a fost respins de Chirinciuc în corner. Portarul oaspeților a intervenit și la șutul din lovitură liberă al lui Coman, din minutul 71. FCSB a rămas în zece jucători în minutul 72 când Filip a fost eliminat. Iar în minutul 78, Dennis Man s-a accidentat, fiind înlocuit. Milsami a avut o ocazie uriașă în prelungiri, Planici deviind spre proprie poartă, dar Vlad a respins.

Returul va avea loc joia viitoare, pe 18 iulie, la Orhei.

În turul următor, învingătoarea dintre FCSB și Milsami va întâlni echipa câștigătoare din dubla Alașkert (Armenia) – Makedonija (Macedonia de Nord).

FCSB – Milsami Orhei 2-0
Stadion: Marin Anastasovici (Giurgiu)
Goluri: Tănase 12, 56
FCSB: Vlad – Belu, Planici, Cristea, Roman – Oaidă (Filip 62), Nedelcu, Tănase – Man (Popescu 78), Hora, Coman (Dumitru 90+5). Antrenor: Bogdan Andone.
Milsami Orhei: Chirinciuc – Jardan, Crăciun, Bolohan, S.Plătică – Rusnac, Onica – Antoniuc, Andronic, Stînă – Nazar (Zagaevschi 60). Antrenor: Veaceslav Rusnac.
Cartonaşe galbene: Filip 64, 72 / S.Plătică 33, Crăciun 58, Jardan 69.
Cartonaș roșu: Filip 72
Arbitru: Kristoffer Hagenes (Norvegia).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *