Brooklyn Nets a anunțat achiziționarea lui Kevin Durant și Kyrie Irving

Foto: si.com

Foto: si.com

Brooklyn Nets pare să fie cea mai câștigată echipă din NBA în prima zi a transferurilor jucătorilor liberi de contract. Franciza din New York a obținut semnăturile a doi dintre cei mai doriți jucători, Kevin Durant și Kyrie Irving. Totuși, transferul lui Durant este unul riscant, fostul MVP accidentându-se în recenta finală din NBA, având o ruptură a tendonului ahilian și urmând să lipsească întreg sezonul.

Durant a plecat de la Golden State Warriors, echipă care în schimb l-a adus pe D’Angelo Russell. Însă mai importantă pentru Golden State este păstrarea lui Klay Thompson care a decis să resemneze un contract cu echipa californiană. Thompson a suferit la rândul său o accidentare la genunchi în recenta finală din NBA.

Miami Heat a reușit de asemenea o achiziție importantă, a lui Jimmy Butler care pleacă astfel din Philadelphia, iar Boston Celtics a obținut semnătura lui Kemba Walker.

Singurul jucător important care devine agent liber în această vară, dar nu a semnat încă un contract este Kawhi Leonard, recent campion cu Toronto Raptors și desemnat MVP-ul finalei. Leonard are oferta de a rămâne la Toronto, dar este dorit și de cele două echipe din Los Angeles, Lakers și Clippers.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *