Los Angeles Lakers a reușit achiziționarea lui Anthony Davis de la New Orleans Pelicans

Foto: theguardian.com

Foto: theguardian.com

Los Angeles Lakers și New Orleans Pelicans au ajuns la un acord privind o tranzacție de jucători în urma căreia pivotul Anthony Davis va ajunge la echipa californiană. Davis are 26 de ani și este unul dintre cei mai doriți jucători din NBA după ce anunțase că vrea să plece de la New Orleans. Lakers au încercat să-l aducă pe Davis și în luna februarie, dar nu au ajuns la un acord cu Pelicans.

Acum, californienii i-au dat la schimb în New Orleans pe Lonzo Ball, Brandon Ingram și Josh Hart, oferind de asemenea și trei opțiuni în draft, în prima rundă, între care opțiunea a patra din draftul care va avea loc în scurtă vreme.

New Orleans Pelicans are astfel două dintre primele patru opțiuni în draftul din 20 iunie după ce a câștigat loteria draftului și a obținut prima opțiune.

Anthony Davis, de șase ori selecționat în All-Star Game, are medii de 23,7 puncte și 10,5 recuperări de-a lungul carierei. Însă în sezonul 2018-19 a jucat rar, mai ales după anunțul că vrea să plece din New Orleans, adunând doar 56 de meciuri.

După această tranzacție, Los Angeles Lakers a devenit favorită la casele de pariuri pentru câștigarea titlului în sezonul următor din NBA. Iar presa americană anunță că Lakers vor încerca să-l aducă și pe fundașul Kemba Walker de la Charlotte Hornets, jucător care devine agent liber în această vară.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *