Klay Thompson a suferit o ruptură a ligamentelor genunchiului și ar putea rata sezonul viitor din NBA

Foto: businessinsider.com

Klay Thompson s-a accidentat grav la genunchiul stâng, în meciul al șaselea al finalei NBA, suferind o ruptură a ligamentelor încrucișate anterioare. Triplu campion în NBA cu Golden State Warriors și unul dintre cei mai buni jucători ai echipei în finala din acest an, Thompson ar putea rata întreg sezonul viitor din cauza accidentării.

Pe finalul sfertului trei al meciului de joi seară dintre Golden State și Toronto Raptors, Thompson a încercat să finalizeze o acțiune rapidă cu un coș de sus, însă a fost faultat din spate și a aterizat ciudat, căzând pe parchet și ținându-se imediat de genunchiul stâng. Jucătorul în vârstă de 29 de ani a plecat imediat spre vestiar, fiind susținut de echipa medicală, însă s-a întors repede pe parchet pentru a executa cele două aruncări libere primite în urma faultului. Dacă nu le-ar fi executat, n-ar fi avut voie să mai revină în meci, iar Thompson spera ca accidentarea să nu fie gravă. Însă în cele din urmă medicii nu i-au mai permis să joace, iar baschetbalistul a părăsit vestiarul sprijinit în cârje.

Chiar dacă a jucat doar trei sferturi, Thompson a fost cel mai bun marcator al meciului, cu 30 de puncte. Golden State a pierdut partida cu 114-110 și a pierdut și finala, scor 4-2 la general.

Thompson devine agent liber în această vară, putând semna pentru orice echipă din NBA.

Este a doua accidentare gravă suferită de un jucător de la Golden State de-a lungul finalei după cea a lui Kevin Durant, în meciul cinci al finalei, Durant suferind o ruptură a tendonului lui Ahile.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *