Dan Alexa a preluat conducerea Astrei Giurgiu, în locul lui Costel Enache

Foto: ziar.com

Foto: ziar.com

Astra Giurgiu și-a schimbat antrenorul, înainte de startul pregătirilor pentru noul sezon al Ligii I. Costel Enache părăsește clubul giurgiuvean, iar în locul său vine Dan Alexa, cel care s-a despărțit de Dunărea Călărași, după retrogradarea echipei din prima divizie.

„Dan Alexa este, începând de astăzi, noul antrenor al echipei noastre, acesta conducând alături de Costel Ilie, George Alexandru Neagu şi Ionuţ Bosneag antrenamentul programat pe stadionul Astra din Ploieşti. Tot astăzi, clubul nostru s-a despărţit de Costel Enache, căruia îi mulţumim pentru întreaga activitate şi îi dorim mult succes în viitoarea sa carieră. La şedinţa de pregătire au participat 24 de jucători”, a anunțat Astra într-un comunicat de presă.

Alexa are 39 de ani și și-a început cariera de antrenor în 2014, la Poli Timișoara, pregătind apoi pe Rapid București, ASA Târgu Mureș și Concordia Chiajna, iar din 2017 a fost antrenor la Dunărea Călărași cu care a promovat în Liga I în 2018, dar a retrogradat în sezonul recent încheiat.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *