CFR Cluj a avut cinci jucători noi la primele antrenamente după vacanță

Foto: monitorulcj.ro

Foto: monitorulcj.ro

Campioana ultimelor două sezoane din Liga I, CFR Cluj, a adus cinci jucători noi față de sezonul precedent, cu toții fiind deja prezenți la primele antrenamente de după vacanța de vară.

Fundașul central Andrei Burcă are 26 de ani și a fost cumpărat de la FC Botoșani. Suma de transfer nu a fost făcută publică, dar este sub 200.000 de euro, conform digisport.ro

Fundașul dreapta bosniac Mateo Susici are 28 de ani și a mai evoluat la CFR în sezonul 2014-2015. În ultimii patru ani, Susici a jucat la Șerif Tiraspol.

Atacantul venezuelean Mario Rondon (33 de ani) și mijlocașul portughez Luis Aurelio (30 de ani) au venit gratis după ce au evoluat în ultimul sezon la Gaz Metan mediaș.

Iar portarul Cosmin Vâtcă (37 de ani) revine la CFR după un sezon în care a jucat la FC Voluntari. Vâtcă a stat patru ani la CFR, între 2014 și 2018, adunând însă doar 21 de meciuri în această perioadă în Liga I.

CFR Cluj are programat în această vară un cantonament în Austria, în localitatea Windischgarsten, între 11 și 30 iunie.

Pe 18 iunie, CFR Cluj își află adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Meciurile acestei faze au loc în 9 sau 10 iulie, prima manșă, iar returul o săptămână mai târziu.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *