Toronto Raptors a revenit în avantaj în finala NBA cu Golden State Warriors

Foto: theglobeandmail.com

Foto: theglobeandmail.com

Toronto Raptors a câștigat meciul al treilea al finalei NBA contra echipei Golden State Warriors. În Oakland, franciza canadiană s-a impus cu 123-109 și conduce acum la general cu 2-1.

Californienii au avut probleme din cauza accidentărilor, Kevin Durant, Klay Thompson și Kevon Looney nefiind folosiți. Stephen Curry a încercat să conducă de unul singur echipa sa spre victorie, reușind 47 de puncte, cel mai bun bilanț al său de-a lungul carierei într-o partidă de playoff.

De cealaltă parte, la Toronto au evoluat excelent toți titularii. Kawhi Leonard a marcat 30 de puncte, Kyle Lowry a înscris 23 de puncte, având cinci aruncări de trei puncte reușite, iar Danny Green a adăugat 18 puncte din aruncări din spatele arcului de cerc.

Meciul al patrulea este programat vineri seară, tot în Oakland. Durant și Thompson ar putea reveni pe parchet pentru Warriors, echipa care a câștigat ultimele două titluri de campioană și încearcă să facă un „three-peat”, trei titluri consecutive, performanță reușită în NBA doar de trei echipe: Boston Celtics, Chicago Bulls și Los Angeles Lakers.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *