Din nou egalitate în finala Cupei Stanley după ce St.Louis Blues a câștigat meciul patru

Foto: espn.com

Foto: espn.com

St.Louis Blues a învins acasă cu 4-2 pe Boston Bruins, în finala campionatului nord-american de hochei pe gheață (NHL), iar scorul la general a devenit 2-2.

După umilința din meciul trei, când a pierdut acasă cu 7-2, St.Louis a răspuns cu un meci mult mai bun, obținând prima victorie din istorie pe propria gheață în finala Cupei Stanley. Blues este pentru a patra oară prezentă în marea finală, dar la precedentele trei participări nu a obținut vreo victorie, iar în acest sezon succesul anterior venise în deplasare.

Ryan O’Reilly a deschis scorul după doar 43 de secunde trecute de la start, dar Bruins au egalat prin Charlie Coyle în minutul 13:14. Două minute și 16 secunde mai târziu, Vladimir Tarasenko a adus pe gazde în avantaj. Boston a egalat din nou, prin Brandon Carlo, în minutul 14:19 din repriza a doua. În ultima repriză, dar St.Louis a înscris, de două ori, prin O’Reilly, în minutul 10:38, și prin Brayden Schenn, în minutul 18:31, când Boston scosese portarul pentru a avea un jucător în plus în atac.

Seria revine în Boston, pentru meciul al cincilea, programat pe 6 iunie.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *