Golden State Warriors a egalat la 1-1 scorul finalei NBA cu Toronto Raptors

Foto: pulse.ng

Foto: pulse.ng

Golden State Warriors a câștigat a doua partidă a finalei NBA, jucată tot în Toronto. Californienii au învins pe Toronto Raptors cu 109-104 și au acum avantajul terenului propriu.

Toronto a condus aproape în permanență în prima jumătate a meciului secund, dar Golden State a început perfect sfertul trei, cu 18 puncte consecutive. Însă finalul a fost unul plin de suspans, Toronto apropiindu-se la doar două puncte după o aruncare de la distanță a lui Danny Green, cu 26 de secunde rămase de joc. Însă apoi în apărare Toronto l-a lăsat liber pe Andre Iguodala în spatele arcului de cerc, iar acesta, deși nu este un specialist al aruncărilor de trei puncte, a reușit una cu șapte secunde rămase de joc, închizând meciul.

Klay Thompson a fost cel mai bun marcator de la Golden State, cu 25 de puncte, însă a jucat doar patru minute în ultimul sfert, din cauza unei accidentări la coapsa piciorului stâng. Jucătorul va efectua analize medicale amănunțite în cursul zilei de luni pentru a afla gravitatea accidentării. S-a accidentat de asemenea Kevon Looney care a primit o lovitură în piept.

Stephen Curry a marcat 23 de puncte pentru Warriors. Draymond Green a reușit 17 puncte, 10 recuperări și nouă pase decisive, iar DeMarcus Cousins a adăugat 11 puncte și 10 recuperări.

De cealaltă parte, Kawhi Leonard a încheiat meciul cu 34 de puncte și 14 recuperări.

Meciul trei are loc în Oakland, pe 5 iunie.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *