Dinamo s-a mișcat rapid și a găsit un nou antrenor: Eugen Neagoe îl înlocuiește pe Rednic

Foto: csuc.ro

Foto: csuc.ro

Conducerea clubului Dinamo București i-a găsit rapid un înlocuitor lui Mircea Rednic, demis din funcția de antrenor în cursul dimineții. Eugen Neagoe este noul tehnician al fostei campioane a României cu care a semnat un contract pentru două sezoane.

Neagoe are 51 de ani și era liber de contract după despărțirea din urmă cu o lună de Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă pe care a dus-o în playoff-ul Ligii I.

Fost jucător la Universitatea Craiova, Vasas Budapesta, Ferencvaros, Omonia Nicosia sau Extensiv Craiova, dar și la Dinamo, pentru care a jucat 12 meciuri în 1997, Neagoe a devenit antrenor în anul 2005. A pregătit printre altele pe Universitatea Craiova, Pandurii, Drobeta Turnu Severin, Aris Limassol, Nea Salamis, Poli Iași și Sepsi, echipă la care a stat din noiembrie 2017.

„Chiar dacă am semnat pe doi ani, rezultatele ţin un antrenor în funcţie. Astăzi, după-amiază, s-a întâmplat tot ce s-a întâmplat. Nu au fost negocieri grele, au fost foarte simple. Vrem rezultate foarte bune, asta este important pentru Dinamo. Dinamo trebuie să se bată întotdeauna la cupele europene şi la titlu. Nu eram aici dacă nu ne doream cupele europene şi o calificare foarte, foarte bună. Am discutat şi despre transferuri. Vor fi mulţi jucători care vor veni, nu foarte mulţi, dar importanţi. Cu siguranţă vor fi jucători valoroşi”, a declarat Neagoe, citat de news.ro.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *