Hermannstadt-Botoșani 0-2. Moldovenii au marcat ambele goluri în inferioritate numerică

Foto: tvr.ro

Foto: tvr.ro

FC Botoșani a învins în deplasare cu 2-0 pe Hermannstadt, în etapa a 12-a a playout-ului Ligii I. Sibienii au ratat astfel șansa de a părăsi cel puțin temporar poziția de baraj. Pentru FC Botoșani, este a patra victorie la rând și al șaselea meci consecutiv fără înfrângere. De cealaltă parte, Hermannstadt suferă prima înfrângere pe stadionul din Sibiu, la a treia partidă jucată pe acest teren.

Răzvan Oaidă, jucător intrat la FC Botoșani în minutul 74, a fost eliminat șapte minute mai târziu. Mai întâi, Oaidă a văzut un cartonaș galben în minutul 80, apoi în minutul următor a primit al doilea galben, după ce l-a lovit pe Dumitriu cu cotul la un duel aerian. Chiar și cu un jucător mai puțin pe teren, FC Botoșani a marcat de două ori pe final de meci. Mai întâi, șutul lui Fabbrini a fost respins până la Mihai Roman care a înscris dintre patru adversari, marcând al optulea său gol stagional. Iar în prelungiri, Patache a centrat din stânga și Cătălin Golofca a trimis în plasă din apropiere, reușind al șaptelea gol din acest sezon.

În clasament, FC Botoșani se află pe locul 9, cu 38 de puncte, iar Hermannstadt ocupă locul 12, loc de baraj, cu 24 de puncte, la trei puncte de poziția a 11-a și la două puncte deasupra zonei retrogradării.

În etapa următoare, Hermannstadt înfruntă în deplasare pe FC Voluntari, iar FC Botoșani întâlnește acasă pe Dinamo.

FC Hermannstadt – FC Botoșani 0-2 (0-0)
Stadion: Municipal (Sibiu)
Goluri: Roman 85, Golofca 90+3
Hermannstadt: Căbuz – Măţel, Dandea, Stoica, Tătar – Dâlbea, Dumitriu – Jazvici (Petrescu 61), Tsoumou (Offenbacher 81), Serediuc (Acsinte 74) – Blănaru. Antrenor: Vasile Miriuţă.
FC Botoşani: Fraisl – Patache, Piţian (Chindriş 46), Burcă, Holzmann (Soiledis 45+1) – Rodriguez, Târşa (Oaidă 74) – Fabbrini, Ongenda, Golofca – Roman. Antrenor: Liviu Ciobotariu.
Cartonaşe galbene: Tsoumou 23 / Rodriguez 69, Oaidă 80, 81.
Cartonaş roşu: Oaidă 81.
Arbitru: George Găman (Craiova).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *