CSM Satu Mare a egalat la 2-2 scorul finalei Ligii Naționale la baschet feminin, cu Sepsi

Foto: realitateadesatumare.net

Foto: realitateadesatumare.net

CSM Satu Mare a câștigat meciul al patrulea al finalei Ligii Naționale la baschet feminin, scor 59-56, pe parchetul propriu, în fața echipei Sepsi Sfântu Gheorghe. Cele două echipe au obținut până acum victorii în partidele de acasă, astfel că scorul finalei este 2-2. Meciul decisiv va avea loc la Sfântu Gheorghe.

Sepsi a început mai bine meciul patru și a condus cu 12-7 după primul sfert, dar sătmărencele au revenit și la pauza mare erau în avantaj, scor 33-30. Înainte de ultimul sfert, tabela arăta 48-42 pentru CSM Satu Mare. Sepsi s-a apropiat la două puncte pe final, scor 55-53, dar gazdele au rezistat și au obținut victoria.

Andreea Olah a fost cea mai bună jucătoare de la CSM Satu Mare, cu 18 puncte și patru recuperări. De la Sepsi au ieșit în evidență Marina Sopolova și Kristina Higgins, ambele cu câte 14 puncte.

Meciul cinci va avea loc pe 21 mai, la Sfântu Gheorghe.

Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat ultimele trei ediții ale Ligii Naționale, acestea fiind primele titluri din istoria grupării covăsnene. De cealaltă parte, echipa din Satu Mare nu a devenit vreodată campioană națională.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *