Hermannstadt-Dinamo 0-0. Sibienii rămân pe locul de baraj

Foto: oradesibiu.ro

Foto: oradesibiu.ro

FC Hermannstadt și Dinamo București au încheiat la egalitate, 0-0, într-un meci din etapa a zecea a playout-ului Ligii I. Hermannstadt rămâne cu o singură victorie în playout și nu reușește să iasă din zona roșie a clasamentului. De cealaltă parte, Dinamo înregistrează al doilea meci la rând fără victorie în deplasare.

Dinamo a avut cele mai mari ocazii de gol ale meciului, dar lovitura de cap a lui Montini din minutul 72 a fost respinsă de Căbuz, iar în al patrulea minut suplimentar, Klimavicius a trimis cu capul după un corner executat de Nistor, mingea atingând transversala și părăsind terenul.

În clasament, Dinamo se află pe locul 8, cu 38 de puncte, iar Hermannstadt ocupă locul 12, locul de baraj, cu 23 de puncte.

În etapa viitoare, Hermannstadt înfruntă în deplasare pe Poli Iași, iar Dinamo întâlnește tot în deplasare pe Concordia Chiajna.

FC Hermannstadt – Dinamo București 0-0
Stadion: Municipal (Sibiu)
Hermannstadt: Căbuz – Măţel, Serediuc, Dâlbea, Dandea – Jazvici, Stoica – Dumitriu, Popovici (Abdurahimi 66), Blănaru (Mijuskovici 90) – Offenbacher (Tsoumou 80). Antrenor: Vasile Miriuţă.
Dinamo: Mandanda – Sorescu, Klimavicius, Ciobotariu, Kabashi – Montini, Şerban (Zenke 67), Filip (N’Diaye 71), Nistor, N.Jaadi – Christovao (Popa 75). Antrenor: Mircea Rednic.
Cartonaşe galbene: Blănaru 57, Dâlbea 69 / Montini 49, Sorescu 90+1.
Arbitru: Marius Avram (Bucureşti).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *