Hermannstadt-Concordia 1-0. După primul meci jucat la Sibiu, Hermannstadt iese din zona retrogradării

Foto: oradesibiu.ro

Foto: oradesibiu.ro

FC Hermannstadt a învins acasă cu 1-0 pe Concordia Chiajna, în etapa a noua a playout-ului Ligii I. Este prima partidă jucată de Hermannstadt pe propriul teren în acest sezon, anterior sibienii evoluând la Târgu Mureș sau la Pitești în partidele considerate acasă. De asemenea, este primul succes înregistrat de Hermannstadt în playout. De cealaltă parte, Concordia are patru meciuri la rând fără victorie și rămâne ultima în clasament.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Ştefan Blănaru, în minutul 33. Jazvici i-a pasat și Blănaru, plecat din poziție regulamentară, a înscris cu un șut plasat. Este al patrulea gol înscris în acest sezon de atacantul în vârstă de 30 de ani, primul însă reușit din octombrie încoace.

În clasament, Hermannstadt a urcat pe locul 12, cu 22 de puncte. Concordia rămâne pe 14, cu 16 puncte.

În etapa următoare, Hermannstadt joacă tot acasă, cu Dinamo, iar Concordia înfruntă în deplasare pe FC Voluntari.

FC Hermannstadt – Concordia Chiajna 1-0 (1-0)
Stadion: Municipal (Sibiu)
Gol: Blănaru 33
FC Hermannstadt: Căbuz – Măţel, Dandea, Dâlbea, Stoica, Tătar – Offenbacher (Mijuskovici 83), Dumitru, Jazvici – Serediuc (Popovici 66), Blănaru (Tsoumou 90). Antrenor: Vasile Miriuţă.
Concordia Chiajna: Rîmniceanu – Bărboianu, Marc, Cadamuro, Radu – Grădinaru (Cristescu 61), Ropotan (Nivaldo 71), Koutroumbis (Gorobsov 45), Ivanovici – Bawab, Moussa. Antrenor: Adrian Falub.
Cartonaşe galbene: Serediuc 65, Javzici 67, Tătar 80 / Ropotan 19, Marc 60, Radu 85, Cristescu 90+4.
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *