Golden State Warriors s-a calificat pentru a cincea oară consecutiv în finala Conferinței de Vest

Foto: pulse.ng

Foto: pulse.ng

Golden State Warriors a câștigat seria cu Houston Rockets din semifinalele Conferinței de Vest NBA după victoria din meciul șase, în deplasare, scor 118-113. Succesul este cu atât mai notabil cu cât a fost realizat fără una dintre vedetele francizei, Kevin Durant, accidentat la gambă.

Au ieșit însă în evidență „Splash Brothers”, așa cum sunt numiți Stephen Curry și Klay Thompson pentru numărul mare de coșuri de la distanță. Cei doi au marcat împreună 60 de puncte în meciul din Texas.

Curry nu reușise vreun punct în prima jumătate a meciului, dar apoi a marcat 33 de puncte, 23 venind în sfertul al patrulea. Iar Thompson a marcat 27 de puncte, având șapte reușite de trei puncte din 13 încercări.

De la Rockets, vedeta James Harden a încheiat partida cu 35 de puncte, opt recuperări și patru intercepții, iar Chris Paul a făcut cel mai bun meci al său din serie, cu 27 de puncte și 11 recuperări, dar nu a fost suficient.

Adversara californienilor din finala Conferinței nu este deocamdată cunoscută. Denver Nuggets și Portland Trail Blazers se înfruntă în cealaltă semifinală, iar seria a ajuns în meci decisiv, programat duminică seară în Denver.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *