Voluntari-Poli Iași 0-0. Ilfovenii au cinci meciuri fără victorie, ieșenii au patru

Foto: infois.ro

Foto: infois.ro

FC Voluntari și Politehnica Iași au încheiat la egalitate, 0-0, într-un meci din etapa a opta a playout-ului Ligii I. Ambele echipe continuă astfel seriile fără victorie. Ilfovenii nu au mai câștigat de cinci etape, în vreme ce ieșenii au patru meciuri la rând fără succes. FC Voluntari nu a învins niciodată pe teren propriu pe Poli Iași, înregistrându-se trei remize și patru victorii pentru Poli în cele șapte astfel de partide din istoria Ligii I.

Gazdele au avut o primă ocazie mare de gol în minutul 15, când Vlad a centrat pentru Tudorie care a reluat cu capul, dar Rusu a respins. În minutul 72, Căpățînă a centrat, Gadze a trimis cu capul, iar Rusu a fost din nou la post. Iar în minutul 84, Deac a șutat în transversală de la marginea careului mare.

În clasament, Poli Iași se află pe locul 10, cu 25 de puncte, iar FC Voluntari este pe 11, cu 23 de puncte.

În etapa următoare, FC Voluntari înfruntă în deplasare pe FC Botoșani, iar Poli Iași primește vizita Dunării Călărași.

FC Voluntari – Politehnica Iași 0-0
Stadion: Anghel Iordănescu (Voluntari)
FC Voluntari: Mitrev – Gheorghe, Balaur, Russo, Vlad – Căpăţînă, Signorelli (Pîrcălabu 70), Răuţă – Popadiuc (Deac 64), Tudorie, Gadze. Antrenor: Cristiano Bergodi.
Poli Iaşi: Rusu – Gallego, Frăsinescu, Chelaru, Sin – Qaka (Mihăescu 69), Cioinac, Nascimento – Platini (Sanoh 64), Enoh, Semedo (Zaharia 78). Antrenor: Flavius Stoican.
Cartonaşe galbene: Răuţă 85 / Qaka 44, Sin 65.
Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *