Viitorul-Sepsi 3-1. Constănțenii îi strică debutul lui Marin Barbu pe banca lui Sepsi

Foto: academiahagi.tv

Foto: academiahagi.tv

Viitorul Constanța a învins acasă cu 3-1 pe Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a opta din playoff-ul Ligii I. A fost prima partidă pentru Sepsi sub conducerea antrenorului Marin Barbu, dar nici acum nu a venit prima victorie pentru covăsneni în playoff. De cealaltă parte, Viitorul întrerupe seria de două meciuri fără victorie.

Yasin Hamed a adus pe Sepsi la conducere la patru minute după pauză, din pasa lui Dylan Flores. Este al patrulea gol marcat în acest sezon de mijlocașul român în vârstă de 19 ani. Viitorul a trecut însă în avantaj după dubla lui Andreas Calcan care mai marcase un singur gol în acest sezon, în victoria cu FCSB din luna martie. Eric de Oliveira a mărit diferența din pasa lui Kuipers, brazilianul reușind al doilea gol stagional. În minutul 84, Rivaldinho a fost faultat în careu, dar Alexi Pitu a ratat penaltiul acordat.

În clasament, Viitorul se află pe locul 4, cu 33 de puncte, iar Sepsi ocupă locul 6, cu 20 de puncte.

În etapa următoare, Viitorul înfruntă acasă pe Astra, iar Sepsi primește vizita echipei FCSB.

Viitorul Constanța – Sepsi Sfântu Gheorghe 3-1 (0-0)
Stadion: Central (Ovidiu)
Goluri: Calcan 51, 68, Eric 75 / Hamed 49
Viitorul: Tordai – Boboc, Artean, Iacob, Kuipers – Ciobanu, Achim, Casap (Tîrcoveanu 13) – Eric, Calcan (Pitu 74), Ganea (Rivaldinho 73). Antrenor: Gheorghe Hagi.
SepsiVelev, : Fejer – Moura, Viera, Rudol, Khamis (Ştefan 70) – Karnițki, Velev – Hamed, Vaşvari (Nouvier 62), Tandia – Flores (Mensah 67). Antrenor: Marin Barbu.
Cartonașe galbene: –
Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *