Timișoara Saracens a ratat calificarea în grupele Cupei Challenge la rugby

Foto: rugby.ro

Foto: rugby.ro

Timișoara Saracens a fost eliminată în barajul pentru grupele Cupei Challenge la rugby. Campioana României învinsese în tur, acasă, pe Enisei STM Krasnoiarsk din Rusia cu 20-18, dar în retur rușii s-au impus pe teren propriu cu 40-32.

Timișorenii au început bine partida de la Krasnoiarsk, conducând cu 20-16 la pauză. Vlăduț Popa în minutul 20 și Stephen Shennan în minutul 35 au reușit eseurile echipei bănățene. Tot două eseuri avuseseră și rușii. În startul părții secunde, Sione Halalilo a fost eliminat de la Saracens, iar rușii au preluat conducerea, scor 23-20. Totuși, chiar și cu un jucător mai puțin, echipa bănățeană a continuat să domine și s-a desprins la 32-23 după eseurile lui Tevita Manumua din minutul 47 și Văduț Popa din minutul 57, al doilea fiind și transformat de Luke Samoa. Însă în ultimele 20 de minute ale jocului superioritatea numerică a gazdelor s-a simțit, Enisei reușind două eseuri, ambele transformate, și marcând dintr-o lovitură de pedeapsă.

Prin această victorie, Enisei s-a calificat și în finala Continental Shield, unde va înfrunta pe Calvisano din Italia. Se va disputa o singură manșă, la Newcastle, în Anglia.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *