Barcelona și Juventus au plecat neînvinse de la Manchester, respectiv Amsterdam

Foto: twitter.com

Foto: twitter.com

FC Barcelona și Juventus Torino și-au îmbunătățit șansele de a ajunge în semifinalele Ligii Campionilor după partidele din prima manșă a sferturilor, în care niciuna nu a pierdut.

FC Barcelona a învins în deplasare pe Manchester United cu 1-0, în urma autogolului lui Shaw din minutul 12, fundașul englez deviind în proprie poartă o minge reluată de Luis Suarez. Barcelona nu obținuse vreo victorie la precedentele patru vizite pe stadionul Old Trafford. United a suferit al treilea eșec acasă în acest sezon al competiției, dar în deplasare a obținut victorii prețioase cu Juventus Torino și Paris Saint-Germain, astfel că rămâne în lupta pentru calificare.

Juventus Torino s-a întors neînvinsă de pe Cruyff Arena, remizând cu Ajax Amsterdam, scor 1-1. Cristiano Ronaldo a marcat în finalul primei reprize, din centrarea lui Joao Cancedo. Portughezul a înscris al 125-lea său gol în Liga Campionilor. Însă Ajax a egalat la 30 de secunde după pauză, prin David Neres. Ajax este neînvinsă în deplasare în acest sezon al Ligii Campionilor și a învins în runda precedentă pe Real Madrid cu 4-1.

Returul celor două partide este programat pe 16 aprilie.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *