Hermannstadt-Poli Iași 0-1. Ieșenii se îndepărtează de zona retrogradării

Foto: infois.ro

Foto: infois.ro

Politehnica Iași a învins în deplasare pe FC Hermannstadt cu 1-0, în etapa a patra din playout-ul Ligii I. Este a doua victorie înregistrată de ieșeni de la începutul playout-ului, precedenta fiind tot în deplasare, la Călărași. Acasă, Poli a pierdut ambele meciuri jucate. De cealaltă parte, Hermannstadt are trei eșecuri și un egal în cele patru meciuri jucate în playout.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de portughezul Joao Teixeira care a transformat un penalti acordat după faultul lui Pîrvulescu asupra lui Moussa Sanoh. Este primul gol marcat de Teixeira pentru Poli Iași, echipă la care a venit în luna ianuarie.

În clasament, Poli se află pe locul 9, cu 23 de puncte, iar Hermannstadt ocupă locul 12, cu 17 puncte.

În etapa următoare, Poli Iași înfruntă acasă pe Dinamo București, iar Hermannstadt întâlnește în deplasare pe FC Botoșani.

FC Hermannstadt – Politehnica Iași 0-1 (0-0)
Stadion: Nicolae Dobrin (Pitești)
Gol: Joao Teixeira 56-penalti
Hermannstadt: Căbuz – Măţel, Stoica, Dâlbea, Pîrvulescu, Tătar – Petrescu (Serediuc 59), Offenbacher (Dumitriu 66), Jazvici – Tsoumou (Pamfile 74), Blănaru. Antrenor: Vasile Miriuţă.
Politehnica Iaşi: Rusu – Rus, Gardoş, Frăsinescu, Sin – Mihalache, Cioinac, Teixeira – Platini (Garros 75), Burlacu (Pipos 70), Sanoh (Bosoi 84). Antrenor: Flavius Stoican.
Cartonaşe galbene: Offenbacher 39, Pîrvulescu 86, Măţel 90+2 / Teixeira 41.
Arbitru: Iulian Dima (Bucureşti).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *