CSM București a pierdut acasă prima manșă a sferturilor Ligii Campioanelor la handbal

Foto: romaniatv.net

Foto: romaniatv.net

CSM București a fost învinsă de Metz cu 31-26, într-un meci din prima manșă a sferturilor de finală din Liga Campioanelor la handbal, partidă jucată în Sala Dinamo din Capitală.

Metz a dominat partida încă din start, conducând cu 5-0 după șapte minute. CSMB a revenit însă și a egalat la 6-6 în minutul 16. Metz a revenit la conducere pe finalul reprizei și a condus la pauză cu 14-11. În partea a doua, diferența a crescut la șase goluri în favoarea echipei franceze (scor 19-13 în minutul 37). Campioana României s-a apropiat la două goluri, însă pe final Metz a mărit din nou ritmul și a câștigat clar, având astfel prima șansă la calificarea în semifinale.

Jovanka Radicevici a fost cea mai bună marcatoare de la CSM București, cu 10 goluri, iar Andrea Lekici a înscris de nouă ori. Au lipsit însă de la CSM Cristina Neagu, Amanda Kurtovici şi Dragana Cvijici, toate accidentate.

Returul este programat pe 13 aprilie, la Metz.

CSM București este la a patra participare consecutivă în Liga Campioanelor și de fiecare dată a ajuns în semifinale, în 2016 reușind chiar să câștige trofeul.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *