Poli Iași-Gaz Metan 1-2. Medieșenii revin pe locul 7 în clasament

Gaz Metan Mediaș a învins în deplasare pe Politehnica Iași cu 2-1, într-un meci din etapa a treia a playout-ului Ligii I. Este a treia victorie din tot atâtea meciuri jucate de medieșeni în playout, echipa antrenată de Edi Iordănescu fiind pe locul 7 în clasament. De cealaltă parte, Poli Iași are patru eșecuri în ultimele cinci meciuri jucate în campionat.

Cele trei goluri ale partidei au fost marcate într-un interval de șapte minute. Venezueleanul Mario Rondon a deschis scorul cu a treia sa reușită din acest sezon, iar portughezul Luis Aurelio a dublat diferența cu primul său gol în tricoul echipei medieșene la care a sosit în luna iulie a anului trecut. Olandezul Moussa Sanoh a redus din diferență, înscriind pentru a doua oară în actuala stagiune.

În clasament, Gaz Metan se află pe locul 7, cu 25 de puncte, iar Poli Iași ocupă locul 10, cu 20 de puncte, la doar trei puncte de poziția de baraj.

În etapa viitoare, Poli Iași înfruntă în deplasare pe Hermannstadt, iar Gaz Metan întâlnește acasă pe FC Botoșani.

Politehnica Iași – Gaz Metan Mediaș 1-2 (0-0)
Stadion: Emil Alexandrescu (Iași)
Goluri: Sanoh 58 / Rondon 51, Luis Aurelio 54
Politehnica Iaşi: Ruben Mino – Rus, Gardoş, Frăsinescu, Bădic (Semedo 59) – Mihalache, Cioinac – Sanoh, Nascimento (Enoh 59), Sin – Burlacu (Panţîru 73). Antrenor: Flavius Stoican.
Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Creţu, Andre Micael, Larie, Buşu – Luis Aurelio, Fofana – Mailat (Olaru 80), Caiado (Constantin 84), Chamed (Ivanov 61) – Rondon. Antrenor: Edi Iordănescu.
Cartonaşe galbene: Semedo 60, Bădic 60, Gardoş 75 / Buşu 53.
Arbitru: Ionuţ Coza (Cernica, Ilfov).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *