Dobrogea Sud își complică situația în grupele Cupei EHF după eșecul cu Holstebro

Foto: globalsports.ro

Foto: globalsports.ro

Dobrogea Sud Constanța a fost învinsă acasă cu 28-22 de echipa daneză Holstebro, în etapa a cincea din Grupa C a Cupei EHF la handbal masculin. Este al treilea eșec suferit în grupă de constănțeni care cedează astfel locul doi în grupă, fiind devansați chiar de către danezi.

Constănțenii au condus în startul meciului cu 2-0, apoi cu 5-4, însă Holstebro a jucat fantastic în a doua parte a primei reprize, desprinzându-se la opt goluri la pauză, scor 16-8. Diferența în repriza secundă a fost de multe ori de nouă goluri în favoarea oaspeților, iar Dobrogea Sud nu s-a apropiat la mai puțin de cinci goluri.

Croatul Janko Kevici a fost cel mai bun marcator de la Dobrogea Sud, cu șase goluri.

În clasamentul grupei, conduce Porto, cu opt puncte din patru partide. Holstebro și Dobrogea Sud au câte patru puncte din cinci meciuri, danezii fiind pe locul doi grație golaverajului superior. Cuenca din Spania este pe locul patru, cu două puncte din patru partide. Prima clasată în grupă promovează automat în sferturi de finală, unde merg și trei echipe dintre cele patru aflate pe locul doi în grupe.

În ultima etapă, pe 30 martie, Dobrogea Sud înfruntă în deplasare pe Porto.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *