Irina Begu a ratat o minge de meci și a fost învinsă de Bianca Andreescu la Miami

Foto: biletu-zilei.com

Foto: biletu-zilei.com

Irina Begu a părăsit turneul de la Miami în runda inaugurală, fiind învinsă de jucătoarea canadiană Bianca Andreescu, după ce a condus cu un set și 5-1 în setul secund, ratând și o minge de meci.

Begu, locul 70 WTA, a condus cu 2-0 în startul meciului, dar a fost egalată la 2-2. Românca a mai făcut un brec, s-a desprins la 4-2 și a păstrat avansul până la finalul setului, câștigat cu 6-4. În setul secund, după câte un brec de fiecare parte, Begu s-a desprins la 5-1, fiind foarte aproape de calificarea în turul doi. La 5-2 în favoarea sa, românca a servit pentru câștigarea meciului și a condus cu 40-30, dar Andreescu a întors ghemul și apoi a condus cu 6-5 în set. Begu a egalat, împingând setul în tiebreak, unde jucătoarea canadiană, campioană săptămâna trecută la Indian Wells, a avut 5-0 și s-a impus cu 7-2. Setul decisiv a început cu un brec reușit de Andreescu, aceasta s-a desprins la 2-0 și 3-1, apoi a mai făcut un brec și a câștigat cu 6-2.

Meciul a durat două ore și 35 de minute.

Cele două jucătoare se înfruntaseră și acum două săptămâni, tot în turul întâi, la Indian Wells, tot Andreescu având câștig de cauză.

La Miami, mai sunt pe tablou prezente trei jucătoare din România. Monica Niculescu, jucătoare venită din calificări, o înfruntă în turul întâi pe Tamara Zidansek din Slovenia. Iar Mihaela Buzărnescu și Simona Halep sunt calificate direct în turul doi.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *