România U21 a fost învinsă în deplasare de Spania, într-un meci amical

Foto: romania-actualitati.ro

Foto: romania-actualitati.ro

Echipa națională de tineret a României a fost învinsă cu 1-0 de Spania, într-un meci amical jucat la Granada. Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 67 de Mikel Merino.

România a făcut o primă repriză slabă, fără vreun șut pe poartă. Abia în minutul 58 a venit prima minge pe poarta Spaniei, trimisă de Florinel Coman, din lovitură liberă. Iar în minutul 61, Valentin Gheorghe a trimis un șut frumos de la marginea careului, însă puțin pe lângă poartă. În minutul 82, Drăguș a reluat cu capul spre poartă, însă Simon a prins. Imediat, Spania a avut ocazia să se desprindă, dar Mir a trimis în bară.

România va mai disputa un meci amical în Spania, împotriva Danemarcei, la Marbella, pe 25 martie.

Spania – România 1-0 (0-0)
Stadion: Nuevo Estadio de Los Carmenes (Granada).
Spectatori: 10.000.
Gol: Merino 67.
Spania U21: Unai Simon – Pedro Porro, J.Vallejo (De Miera 46), Mere, Reguilon – Zubeldia, Merino – Oyarzabal (M.Vallejo 79), Fornals (Olmo 67), Soler (Pedraza 79) – Mayoral (Mir 73). Selecţioner: Luis De La Fuente.
România U21: Radu – Boboc (Sorescu 62), Paşcanu, Rus, Ştefan – Nedelcu (Casap 73), Ciobanu – Gheorghe (Olaru 62), Dragomir (Fulop 73), Coman (Drăghici 83) – Drăguş (Sîntean 83). Selecţioner: Mirel Rădoi.
Cartonaşe galbene: Merino (28), Drăguş (51), Valentin Gheorghe (55), Ştefan (65)
Arbitru: Alain Durieux (Luxemburg).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *