Sepsi-U.Craiova 0-1. Oltenii se apropie la un singur punct de liderul CFR Cluj

Foto: csuc.ro

Foto: csuc.ro

Universitatea Craiova a învins în deplasare cu 1-0 pe Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a doua din playoff-ul Ligii I. Este al doilea succes la rând cu același scor pentru U.Craiova în playoff, oltenii fiind acum la un singur punct în urma liderului CFR Cluj, care însă nu a jucat deocamdată în această rundă. De cealaltă parte, Sepsi are trei eșecuri la rând în campionat, două dintre ele venite în playoff.

Prima mare ocazie de gol a aparținut gazdelor, în minutul 7, când Florin Ștefan a rămas singur cu Pigliacelli, a trimis pe lângă acesta, dar și pe lângă poartă. Unicul gol al meciului a venit în minutul 20. Cicâldău a executat un corner, Kelici a reluat cu capul spre poartă, Niczuly a respins, dar Alexandru Mateiu a fost pe fază și a împins mingea în plasă. Este al patrulea gol marcat în acest sezon de Mateiu. Craiovenii au avut o ocazie mare de gol și în minutul 26 când Bancu a rămas singur cu Niczuly dar a preferat o pasă în lateral în locul unei execuții directe spre poartă.

În clasament, U.Craiova se află pe locul 2, cu 29 de puncte. Sepsi se află pe locul 6, cu 19 puncte.

În etapa viitoare, Sepsi înfruntă acasă pe Viitorul, iar U.Craiova întâlnește în deplasare pe FCSB.

Sepsi Sfântu Gheorghe – Universitatea Craiova 0-1 (0-1)
Stadion: Municipal (Sfântu Gheorghe)
Gol: Mateiu 20
Sepsi: Niczuly – Moura, Viera, Jovanovici (Hadnagy 78), Sato (Hamed 71) – Velev, Rus – Nouvier, Flores (Vaşvari 60), Ştefan – Tandia. Antrenor: Eugen Neagoe.
U.Craiova: Pigliacelli – Donkor, Kelici, Tiago Ferreira – Dimitrov, Bărbuţ (Nuno Rocha 73), Mateiu, Cicâldău, Bancu – Koljici (Fortes 86), Mihăilă (Drăghici 62). Antrenor: Devis Mangia.
Cartonaşe galbene: Hamed 90+2 / Tiago Ferreira 45, Bărbuţ 71.
Arbitru: Andrei Florin Chivulete (București).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *