Ronnie O’Sullivan câștigă Campionatul Players, reușind și al 1.000-lea său break de peste 100 de puncte

Foto: PA

Foto: PA

Englezul Ronnie O’Sullivan l-a învins categoric pe australianul Neil Robertson în finala Campionatului Players, scor 10-4. Turneul desfășurat la Preston a adus și un moment istoric, O’Sullivan reușind în ultimul joc al meciului al 1.000-lea break de peste 100 de puncte din cariera sa.

O’Sullivan a dominat meciul încă din start, conducând cu 4-0 după prima repriză și cu 7-2 la finalul primei sesiuni. Robertson a câștigat două dintre primele trei jocuri ale sesiunii de seară, însă O’Sullivan și-a adjudecat următoarele două jocuri, ultimul cu break de 134 de puncte.

Este cel de-al 35-lea trofeu cucerit de O’Sullivan într-un turneu de clasament, englezul apropiindu-se la o singură lungime de recordul scoțianului Stephen Hendry care a adunat de-a lungul carierei 36 de trofee.

Pentru câștigarea turneului. O’Sullivan a primit 125.000 de lire sterline. Robertson este recompensat pentru prezența în finală cu 50.000 de lire sterline. Robertson mai primește și un cec de 5.000 de lire pentru cel mai mare break al turneului, un 140 reușit în meciul cu Judd Trump din semifinale.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *