Simona Halep a ajuns în turul trei la Indian Wells, turneu pe care l-a câștigat în 2015

Foto: twitter.com

Foto: twitter.com

Simona Halep a câștigat primul meci jucat la ediția din 2019 a turneului de la Indian Wells, în fața cehoaicei Barbora Strycova. Românca aflată pe locul 2 în clasamentul mondial a fost calificată automat în runda secundă, datorită statutului de cap de serie.

Halep a condus cu 2-0 în fața cehoaicei situate pe locul 50 în clasamentul mondial. Strycova a reușit apoi un brec, dar Halep a câștigat din nou pe serviciul advers, s-a desprins la 4-1, apoi a mai făcut un brec și a câștigat setul cu 6-2. Actul secund a avut patru brecuri consecutive între ghemurile 4-7. Scorul a rămas însă egal până pe final când tot Halep a făcut brecul decisiv, câștigând cu 6-4.

Meciul a durat o oră și 27 de minute.

A fost a cincea întâlnire directă dintre cele două jucătoare, Halep având câștig de cauză de fiecare dată.

În runda a treia, Halep o va înfrunta pe Katerina Kozlova din Ucraina, locul 114 WTA, jucătoare venită din calificări. Cele două jucătoare nu s-au mai înfruntat până acum în circuitul mondial.

Halep a câștigat turneul de la Indian Wells în 2015, iar anul trecut a ajuns în semifinale, unde a fost învinsă de japoneza Naomi Osaka, acesta ulterior câștigând turneul.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *