CSM București nu reușește să învingă acasă pe Thuringer după o repriză secundă mizerabilă

Foto: romaniatv.net

Foto: romaniatv.net

CSM București și Thuringer din Germania au încheiat la egalitate, 23-23, în ultima etapă din faza principală a grupelor Ligii Campioanelor la handbal. Campioana României a dominat clar prima repriză, având șase goluri avans la pauză, dar a făcut o repriză secundă foarte slabă marcând doar nouă goluri în 30 de minute.

Thuringer, ultima clasată în grupă, cu un singur punct în nouă meciuri, a condus cu 1-0 și 2-1 în startul partidei de la București. Dar CSM a preluat controlul cu trei goluri la rând, desprinzându-se la 4-2. Diferența a crescut apoi la trei goluri, scor 7-4 și ulterior la cinci goluri, scor 11-6. Diferența maximă a fost de șapte goluri, scor 14-7, iar la pauză tabela arăta 14-8 pentru CSM București.

În repriza secundă, Thuringer s-a apropiat ușor dar sigur de adversară, iar la jumătatea reprizei scorul a devenit egal 18-18. CSM a condus apoi cu 20-18, însă echipa germană a marcat patru goluri la rând, având 22-20. CSM a profitat ulterior de o eliminare de două minute a unei adversare și a egalat la 23-23 în ultimele secunde.

Jovanka Radicevici a fost cea mai bună marcatoare de la CSM, cu opt goluri.

CSM avea deja asigurată calificarea în sferturile de finală, dar ar putea încheia Grupa Principală 2 pe locul patru, dacă Ferencvaros învinge sâmbătă pe Krim Ljubljana. Dacă va fi pe locul patru, CSM va înfrunta în sferturi echipa franceză Metz, dacă va încheia pe locul trei, va întâlni mai departe pe Rostov-Don din Rusia.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *