România pierde în Spania, în etapa a treia din Rugby Europe Championship

Echipa națională de rugby a României a suferit al doilea eșec din actualul sezon al Rugby Europe Championship. Stejarii au fost învinși la Madrid de Spania cu 21-18.

România a condus cu 13-0 după doar 20 de minute de joc. Vlaicu a marcat în chiar primul minut dintr-o lovitură de penalitate, apoi Dumitru a reușit un eseu, iar Vlaicu a adus punctele suplimentare. Tot Vlaicu a marcat dintr-o nouă lovitură de penalitate. Însă Spania a redus din diferență până la pauză după eseul lui Lopez, transformat de Linklater. În partea a doua, spaniolii au reușit două eseuri, prin Gimeno și Guillaume, iar Linklater a transformat de fiecare dată, scorul devenind 21-13. Zaharia a marcat dintr-un eseu pentru România, cu zece minute înainte de final, dar Vlaicu a ratat transformarea, trimițând în buturi și pe final stejarii nu au mai putut să se apropie de terenul de țintă advers.

Georgia conduce în clasamentul turneului, cu trei victorii din tot atâtea partide și 13 puncte. Rusia este a doua, cu zece puncte, iar Spania urcă pe locul trei, cu opt puncte. România are șase puncte și coboară pe locul patru.

În etapa viitoare, pe 9 martie, România primește vizita Rusiei, la Botoșani.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *