CSM București continuă evoluțiile slabe din Liga Campioanelor și pierde la Ljubljana

Foto: romaniatv.net

Foto: romaniatv.net

CSM București a suferit a patra înfrângere din actualul sezon al Ligii Campioanelor la handbal. Campioana României a fost învinsă în deplasare cu 23-22 de Krim Ljubljana din Slovenia, în Grupa II din faza principală a competiției.

CSM București a condus în Slovenia doar în startul meciului, cu 1-0 și 2-1. Krim a preluat controlul partidei și a avut mai mereu un gol sau două avans în prima repriză. La pauză, gazdele conduceau cu 12-11. Repriza secundă a început cu o dominare totală a echipei slovene care a înscris șapte goluri la rând și s-a desprins la 19-12. CSM a revenit și a redus diferența la trei goluri, scor 20-17, apoi pe final s-a apropiat la un singur gol, dar nu a mai putut egala.

Iulia Curea a fost cea mai bună marcatoare a echipei din Capitală, cu nouă goluri.

În ciuda acestei victorii, Krim este eliminată din cursa spre sferturile de finală.

În clasamentul grupei, CSM București este pe locul 3, cu 10 puncte. Eto Gyor conduce grupa, cu 15 puncte, iar Vipers Kristiansand din Norvegia se află pe poziția a doua, tot cu 10 puncte, ca și CSMB, dar cu golaveraj mai bun.

În ultima etapă din grupă, pe 8 martie, CSM primește vizita echipei germane Thuringer, ultima clasată, cu un singur punct.

CSM București are deja asigurată calificarea în sferturi.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *