România a câștigat în Kosovo, în ultima partidă din faza a doua a preliminariilor EuroBasket 2021

Echipa națională masculină de baschet a României s-a impus la Pristina cu 79-75 în duelul cu Kosovo din ultima etapă a Grupei B în preliminariile pentru Campionatul European din 2021. România încheie grupa pe locul doi și va juca în turul trei din pre-calificări.

Giordan Watson a fost cel mai bun marcator din tabăra României, cu 23 de puncte, la care a adăugat șase recuperări. Iar Emanuel Cățe a încheiat partida cu 14 puncte, 10 recuperări și patru pase decisive.

România a încheiat grupa la egalitate de puncte cu Macedonia de Nord, ambele având câte șapte puncte. Cele două au fost departajate pe baza rezultatelor din meciurile directe, macedonenii câștigând la acest capitol cu 143-141. Kosovo s-a clasat pe locul trei, cu patru puncte.

Prima clasată, Macedonia de Nord, a promovat în faza principală a calificărilor. România și Kosovo vor juca în turul trei din pre-calificări.

România a fost repartizată în Grupa F, alături de Slovacia și Cipru. Meciurile din grupă vor avea loc în luna august. Prima clasată va promova în calificările propriu-zise, unde vor fi în total 32 de echipe, împărțite în opt grupe de câte patru, primele trei din fiecare grupă calificându-se la turneul final.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *