CSM București a pierdut și a doua partidă cu Eto Gyor, din grupele Ligii Campioanelor

Foto: romaniatv.net

Foto: romaniatv.net

CSM București a fost învinsă acasă cu 27-25 de Eto Gyor din Ungaria, în etapa a cincea din Grupa Principală II a Ligii Campioanelor la handbal. Echipa maghiară câștigase și primul meci direct, cu 36-27.

CSM București a condus în mare parte în prima repriză a partidei din Sala Ioan Kunst-Ghermănescu din capitală, însă Gyor a avut un final excelent de repriză, cu șase goluri consecutive, conducând la pauză cu 14-10. CSM a egalat la 17-17 în partea secundă, dar nu a mai reușit să treacă la conducere. Gyor s-a desprins din nou la patru goluri pe finalul meciului, scor 27-23, și și-a asigurat astfel victoria și primul loc în grupă.

Jovanka Radicevici a fost principala marcatoare de la CSM, cu șase goluri.

Gyor are 15 puncte în clasamentul grupei și ocupă primul loc. CSM București este a doua, cu 10 puncte. Urmează Vipers Kristiansand, cu opt puncte puncte, și Ferencvaros, cu șapte puncte, însă ambele cu un meci mai puțin jucat. Primele patru clasate se califică în sferturi. CSM are deja asigurată calificarea mai departe.

În etapa următoare, pe 2 martie, CSM București înfruntă în deplasare pe Krim Ljubljana, ocupanta locului cinci în grupă, cu doar trei puncte.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *