Ryoyu Kobayashi, la a 11-a victorie din acest sezon al Cupei Mondiale

Foto: japantimes.co.jp

Foto: japantimes.co.jp

Japonezul Ryoyu Kobayashi a câștigat a doua etapă a weekendului programată la Willingen, în Germania, în Cupa Mondială de sărituri cu schiurile, bifând a 11-a victorie din acest sezon și mai făcând un pas spre Marele Glob de Cristal.

Kobayashi a avut sărituri măsurând 146 și 144 de metri și a încheiat și pe locul întâi în turneul Willingen 5 în care se adună rezultatele din cele două runde ale fiecărei etape din weekend, precum și cele din calificări.

În concursul de duminică, germanul Markus Eisenbichler a ocupat locul doi, iar polonezul Piotr Zyla a completat podiumul.

În clasamentul turneului Willingen 5, Kobayashi a fost urmat de Zyla și de germanul Karl Geiger, câștigătorul etapei de sâmbătă.

Ierarhia sezonului este condusă autoritar de Kobayashi care are 475 de puncte avans față de al doilea clasat, polonezul Kamil Stoch. Doar șapte etape mai sunt programate în acest sezon.

Cupa Mondială se întrerupe până pe 9 martie, între timp desfășurându-se Campionatele Mondiale de schi nordic, la Seefeld, în Austria.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *