Eșec suferit de România contra Georgiei în prima etapă din Rugby Europe Championship

Echipa națională de rugby a României a fost învinsă la Cluj-Napoca de Georgia, scor 18-9, în prima etapă a noului sezon din Rugby Europe Championship, al doilea eșalon valoric al Europei, după Turneul celor Șase Națiuni.

România a condus cu 6-0 după loviturile de pedeapsă valorificate de Vlaicu în minutele 8 și 27. Georgia a redus din diferență printr-o execuție asemănătoare, a lui Abjandadze, în minutul 39, iar „Stejarii” conduceau la pauză cu 6-3. La cinci minute după reluare, Georgia a trecut la conducere în urma unui eseu de penalizare. Gorgadze a reușit la rândul său un eseu, în minutul 65, scorul devenind 15-6. Vlaicu a mai marcat dintr-o lovitură de pedeapsă, în minutul 72, dar Abjandadze a stabilit scorul final în ultimul minut, dintr-o lovitură de pedeapsă.

Pentru Valentin Calafeteanu, a fost selecţia cu numărul 100 la echipa națională. Doar Florin Vlaicu şi Cătălin Fercu au mai depășit această bornă în istoria reprezentativei României.

Următorul meci al echipei țării noastre în acest turneu este programat pe 16 februarie, la Botoșani, împotriva Germaniei.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *