Foto: csuc.ro

Viitorul Constanța și Universitatea Craiova au încheiat la egalitate, 0-0, în etapa a 22-a a Ligii I. Astfel primele patru clasate din campionat au remizat toate în această primă rundă din 2019, după ce FCSB și CFR Cluj au încheiat de asemenea la egalitate meciurile jucate.

U.Craiova a primit penalti în minutul 30, după un duel aerian între Kuipers și Koljici. Bosniacul a executat penaltiul, dar Cojocaru a respins. La trei minute după pauză, același Cojocaru a boxat la șutul lui Cicâldău. De cealaltă parte, în minutul 65, De Nooijer a șutat la colțul scurt, dar Pigliacelli a prins în doi timpi. Portarul italian a avut o dublă intervenție în minutul 76, la șuturile lui Hagi și Vînă. Iar în minutul 78, Pigliacelli a luat mingea din picioarele lui Hagi care a încercat să-l dribleze.

În clasament, U.Craiova rămâne pe locul 3, cu 39 de puncte, iar Viitorul este pe 4, cu 34 de puncte.

În etapa viitoare, Viitorul înfruntă în deplasare pe Astra, iar U.Craiova primește vizita liderului CFR Cluj.

Viitorul Constanța – Universitatea Craiova 0-0
Stadion: Central (Ovidiu)
Viitorul: Cojocaru – Mladen, Ţîru, Kuipers (Boboc 46), De Nooijer – Achim (Casap 70), Băluţă, Iacob – Vînă, Hagi, Houri (Rivaldinho 82). Antrenor: Gheorghe Hagi.
U Craiova: Pigliacelli – Donkor, Kelici, Ferreira – Dimitrov (Martic 70), Mateiu, Cicâldău, Bancu – Meza Coli, Koljici (Cristea 80), Mihăilă (Nuno Rocha 66). Antrenor Devis Mangia.
Cartonaşe galbene: Houri 9, Kuipers 31, Vînă 90+3 / Donkor 2, Kelici 33, Dimitrov 45.
Arbitru: Marcel Bîrsan (București).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *